Boeken

Vissenkind

De koning vraagt voor zijn verjaardag een kind. Van de koning krijgt hij een vis. Dat is even wennen. Maar sprookjes lopen altijd goed af.

Boek titel: Vissenkind

Hoe het kwam dat ik Emma een blauw oog sloeg.

Boek titel: Hoe het kwam dat ik Emma een blauw oog sloeg.

Dame Dollie doet drie dingen

Dame Dolle doet drie dingen is het nieuwste prentenboek van Leonie Gladdines en Tim Gladdines. Te koop bij De Boekenwurm in Maastricht of via de makers. Lees de recensie van Gina Vodegel!

 

Boek titel: Dame Dollie doet drie dingen

Magneet

Een eigenzinnig en kleurrijk boek voor kinderen en volwassenen vanaf acht jaar. De tekst van Magneet, een modern sprookje voor kinderen van 8 tot 88, is inmiddels al weer vijftien jaar oud en indertijd door vrijwel elke jeugduitgeverij in enthousiaste en positieve bewoordingen afgewezen. Een paar jaar geleden ( ...)

Boek titel: Magneet

Vijf Draken Verslagen

Vijf Draken Verslagen = Poëziespektahel 4 van Querido, is verschenen, dit keer met 7 van mijn gedichten erin!

Boek titel: Vijf Draken Verslagen

Okki op reis

Nadat ik twee jaar in het tijdschrift Okki een voorleesverhaal over Okki mocht schrijven, werd ik gevraagd om 2 zelf-lees boekjes te schrijven. een op niveau Avi E3 en een op Avi E4.

Boek titel: Okki op reis

Okki in gevaar

Nadat ik twee jaar in het tijdschrift Okki een voorleesverhaal over Okki mocht schrijven, werd ik gevraagd om 2 zelf-lees boekjes te schrijven. een op niveau Avi E3 en een op Avi E4.

Boek titel: Okki in gevaar

Moby Dun

Moby Dun zoekt Het Geluk. Niet zomaar wat geluk, maar Het Ware Geluk. Geluk van het betrouwbare soort. Een zoektocht in 24 hoofdstukken en 24 prenten. Alice Jetten maakte prenten waarbij Tim Gladdines tekst schreef. Daarna schreef Tim Gladdines een aantal hoofdstukken waarbij Alice Jetten een illustratie maakte. Het resultaat: kinderboek voor volwassenen, of een volwassen boek voor kinderen ­ net wat u wilt.

Het boek is uitgegeven en te bestellen bij boekscout.nl en kost 15,95 euro.

Boek titel: Moby Dun

Ik ben Kaat, uitvinder

Gebonden, 32 pagina's met illustraties
Verschenen: september 2007
Gewicht: 395 gram
Formaat: 271 x 242 x 10 mm

Gottmer Uitgevers Groep bv

Boek titel: Ik ben Kaat, uitvinder

Ik ben Kaat

Toen ik werd geboren noemde mama mij Fleurina.
Fleurina Katelinka Manuela.

Dat klinkt als een liedje. Maar ik ben geen liedje.
Ik ben Kaat.
En ik ben kwaad.

Boek titel: Ik ben Kaat

Dit Boek Bestaat Niet

Stel je voor: je bestaat niet. Sta je mooi te kijken. Wat te doen? Je onderneemt van alles om wèl te bestaan. Je beweegt hemel en aarde. Je beweegt tenslotte één vinger. Daarmee haal je de trekker over, beroof je Overbuurman van zijn leven en zet je jezelf definitief op de kaart van Het Bestaan. Tenminste..

Boek titel: Dit Boek Bestaat Niet

Bovenwonder

De bundel "Bovenwonder" met 24 jeugdgedichten, geïllustreerd door Alice Jetten, werd gepresenteerd op de Nationale Gedichtendag (31 januari) 2002 in het Parool Theater te Amsterdam. Samen met 'Bovenwonder' verschenen die dag bij uitgeverij DiVers nog drie bundels met kinder- en jeugdpoëzie.

Boek titel: Bovenwonder

Een cadeau met een staartje...

Maartje is jarig. Ze weet meteen wat ze voor haar verjaardag wil hebben: een hond! Natuurlijk mag Maartje een huisdier, maar dan wel een rustig en schoon dier. Honden stinken en blaffen, vinden haar ouders. Maar het perfecte huisdier is lastig te vinden!

Met illustraties van Doesjka Bramlage

Boek titel: Een cadeau met een staartje...

Jongetje Tjongetje!

Jongetje Tjongetje maakte een sprongetje, sprong uit zijn bed en zocht naar zijn pet. Zo begint de tocht van Jongetje Tjongetje, springend door berg en dal, over zee en.. naar de maan. Daar kijkt hij eens goed om zich heen. Nee, hier is hij wel heel alleen! De vrolijke, ritmische tekst neemt je mee op reis over land en over zee, naar de maan... en weer terug!

Boek titel: Jongetje Tjongetje!

Egbert in Ellende

'Egbert in Ellende', 2000, Zirkoon Uitgevers.

Alleen nog verkrijgbaar via de auteur!

Boek titel: Egbert in Ellende

Sjaak-in-de-mand

'Sjaak-in-de-Mand', 1998 (enkel nog verkrijgbaar via auteur)

Uitgeverij SUN ISBN 90 6168 609 1

Boek titel: Sjaak-in-de-mand

Teddiewolk

Ingeborg heeft een denkbeeldig vriendje. Tenminste, dat denken haar vader en moeder. Of bestaat Teddiewolk echt alleen in Ingeborgs hoofd? Maar wie doet dan al die vreemde en vervelende dingen...?

Boek titel: Teddiewolk