Gastenboek

Fieke Bazelmans
28 December 2019 | 05:54
Hee Tim! Ik kwam je naam tegen ergens op Facebook, ik geloof bij het Pitboel Theater...daar ken ik Marjo Daemen die weer een bekende is van mijn (vorig jaar helaas overleden) partner Helmuth. Even verder gezocht op internet naar mijn schoolkameraad en opeens was ik hier op je site. En toen werd ik uitgenodigd een berichtje in het gastenboek te schrijven ✍️. En schrijven is nog altijd zeg maar echt mijn ding 😇 Er is al wel één heel boek uit mijn pen gegleden, maar dat is een beetje verlegen en ligt al 8 jaar in de kast. Misschien dat het daar eindelijk uit durft als ik er nog een schrijf wat een beetje meer lef heeft. Dan kunnen ze samen, enzo. Ik wil nog even slapen, want ik ga op reis naar IJmuiden vandaag. Groetjes, en oh ja, je doet gelukkig nog steeds echte Tim dingen. Dat vind ik leuk. Geen stereotiep, want stereo betekent ‘twee’ en er is maar 1 Tim. Mijn grote liefde John, tot mijn grote verdriet in 2012 overleden, vond de 10 letters uit mijn oude naam ‘Frederique’ veel te veel en doopte me om tot Fie PS ik heb van 2014-2018 in Nieuwstadt gewoond, ben tig keer in het Pitboel theater geweest en heb in Maastricht gewerkt en plezier gemaakt en al heel Limburg doorkruist te voet, per fiets, auto en OV. En dan woon ik daar niet meer en dan pas kruis je mijn pad. Hoe gek.
Melanie Frederiks
15 November 2016 | 14:38
Beste Tim, Mijn complimenten voor jouw prachtige website waarop jouw veelzijdigheid goed tot z'n recht komt. Want over die veelzijdigheid beschik jij zeer zeker. Vanuit het Toon Hermans Huis Maastricht hebben wij een aantal keren volop mogen genieten van Amanda Sauerkraut. Amanda wist iedere keer weer de mensen op ludieke wijze te entertainen, enthousiasmeren, motiveren en tevens ook kennis over te dragen. Amanda heeft ons hart gestolen en namen het Toon Hermans Huis Maastricht kunnen wij Amanda aan iedereen aanbevelen. Tim bedankt voor jouw betrokkenheid!
Willem Antonie Mackaij
5 Mei 2015 | 00:14
Wat een perfect getimpte site, Pim! Leuk en professioneel. Vooral geen richting kiezen, je bent een multitalent! xx
Ralph Delnoy
26 Augustus 2011 | 18:00
Ha die Tim, Een gekke vraag. Vooral de wijze waarop ik hem stel...Bestaat het boek "Dit boek bestaat niet" nog? Zo ja..laat me dan even weten..Dan bestel ik hem via: https://www.ditboekbestaatniet.nl/bestellen.htm Groeten, Ralph
Carola Brenenraad
21 Augustus 2010 | 12:54
hey Tim, Ik heb je site met veel plezier bekeken. Geweldig leuk, interessant, verschillend. Ik ben vrijdag van de partij bij de try out van Alles Vrolijk! Ik kijk ernaar uit! Groetjes, Carola ( collega Humus DH)
Merel
14 Januari 2010 | 11:56
Mijn complimenten voor de Stanley Bugglesvertaling. Ik heb inmiddels al een mailtje aan Chris Mould gestuurd om te smeken om de vertaalde volgende delen! Mijn zoon is 7 en hij zoekt in elke boekhandel naar deel 3. Zonder resultaat zul je begrijpen. Je geeft de huishoudster een prachtig accent mee!
Jolanda
14 Februari 2009 | 15:15
Ik vind hem mooi! Dikke kus, Jolanda
Armand
4 Oktober 2007 | 00:00

Ik kijk super uit naar het cabaret, onder uw leiding gaat het waarschijnlijk een succes worden (A) groet,

Armand

Eefje de wever
31 Augustus 2007 | 00:00

Hoi Tim,
ik kwam in de bieb toevallig een boek van jou tegen (was dat allemaal een beetje uit het oog verloren)
Heb cadeautje met een staartje voorgelezen aan mijn jongste dochter van net 4 en nu ben ik de 'pineut'. De komende 3 weken alleen nog maar dit leuke boek.
Succes met het bedenken van nieuwe avonturen. Nu we weer helemaal terug zijn in de voorleesfase, zal ik je weer trouwer gaan volgen!
groetjes eefje (ex eekhoorn)

Barry van vlokhoven
5 Augustus 2006 | 00:00

hey bijna ex-collega,

Vanmiddag liep ik samen met Esther door de stad en per toeval kwamen we langs de kinderboekenwinkel in het mariastraatje, op weg naar een frisse pint op de kesselskade. We zijn dan ook nieuwsgierig de winkel binnengegaan op zoek naar een boek van jou hand. Ben dan buitengegaan met 'jou' boek: Dit boek bestaat niet. Ik moest lachen met je eerste bladzijden, precies zoals je was als we avonddienst hadden. Droog, niets vertellend, maar wel intressant. Ik hoop dan ook dat ik net zoveel plezier zal beleven aan je boek, als aan onze discussies.

Ik wens je in ieder geval veel geluk en succes met je eigen zaakje en hoop dat je me nog eens vraagt, en dan zorg ik wel dat ik kan, als gastacteur, bij een van je optredens.

Groeten, Barry

Laura Johannes
17 Februari 2006 | 00:00

He Tim,
Wat een mooie site!!!
N.a.v je artikel: ik was als kind juist gek op slechte/open eindes. "Blauw is bitter" van Dirk Bracke was een van mijn lievelingsboeken en dat eindigd met een meisje dat haar gezicht vermikt. Ben heel beniuewd naar jouw boeken en ga vanmiddag fijn lezen in de trein.
Groetjes!

Maria flos
22 November 2005 | 00:00

wat een spannend verhaal lees ik weer over jou.
Wij (tineke, claudia, janine en ik) zijn zondag teruggekomen van een 29 daagse reis door india en nepal. Vertellen we nog wel live over toch????
Even m'n mail checken, kom ik het vreemde verhaal van je manuscript tegen. Kan en moet ook jou overkomen. Ben benieuwd!

Moeten snel weer eens contacten, duurt veel te lang!
groetjes maria

Mauricedebruijn
31 Oktober 2005 | 00:00

ceci n'est pas un livre cést tres interessant nest pas t e vais aller et chater le livre
cest comment les choses avec math ?????maurice

Elly Huskens
30 Oktober 2005 | 00:00

Hallo Tim,

Wat een spannend gegeven over het boek dat niet bestaat, gelukkig kun je het wel bestellen en dat heb ik net gedaan. Het kan niet anders dan dat het de bedoeling geweest is dat jij die map gevonden hebt..ben heel erg nieuwsgierig geworden. Dikke kus Elly

Marianne De Schrevel
31 Augustus 2005 | 03:25
Hoi Tim, Leuk om te weten dat wij nog altijd een berichtje naar jou kunnen sturen als mens aan de maas is afgelopen. We zullen je in ieder geval zeker missen en vinden het heel leuk dat we jou via deze geweldige site van jou, toch nog kunnen volgen. Love you, Donny, Tammy, Jo en Marianne.
Peter Welleman
31 Augustus 2005 | 03:23
Hallo Tim Gladdines, Ik heb uw grappige webpagina gelezen en ik vroeg me af of u misschien interesse heeft voor mijn illustraties? Kijkt u alstublieft op: https://www.illustratoren.be Groeten, Peter Welleman
Ger
31 Augustus 2005 | 03:20
Hey Tim, Heel verrassend en leuk. Mooie, frisse en kleurrijke site.
Stefan
31 Augustus 2005 | 03:19
Leuke site! Groetjes van Stefan.
Stance
31 Augustus 2005 | 03:17
Hallo Tim, je bent nu hier en straks ben je weer daar. Het is erg leuk dat je nu hier bent, en ik zal het jammer vinden als je straks weer daar bent. Blijf toch hier!!!Dit is een love smiley voor het geval het niet werkt.
Marianne De Schrevel
31 Augustus 2005 | 00:00

Hoi Tim,
Hoe staat het leven erbij voor jou, zo na m.a.d.m?
Hopelijk ben je er a.s. zondag ook bij in Roermond. Wij zouden dat in ieder geval heel leuk vinden. Ik kwam vorige week een kinderboek tegen van jou, heb het even snel doorgebladerd. Heel leuk. Ga zo door. Ik wens je in ieder geval het beste toe en misschien tot zondag! Dikke kussen van Donny Tammy Jo en Van Marianne

Johan Jansen
31 Augustus 2005 | 00:00

Hoi Tim,

Leuke site! Ik was aangenaam verrast toen ik, na wat surven op jouw site terecht kwam. Ik ga een boek van jou kopen voor onze Joyce, vindt ze vast leuk. Groeten, Johan (uit Veldhoven)

Serphia
31 Augustus 2005 | 00:00

Hallo neef,

Ik dacht vandaag aan mijn familie. Eén maal google-gladdines was voldoende.

Groetjes, Serphia

Gina Vodegel
31 Augustus 2005 | 00:00

Hoi Tim,
Je hebt weer wat aan je site toegevoegd sinds de laatste keer dat ik er was, eh, da's alweer een hele tijd geleden ... Leuke toon in dat interview trouwens
En als je vakantieplannen hebt, Rickie Lee Jones is op festival in de buurt van San Sebastian, 27 juli .. www.jazzaldia.com
nou, werkse en tot een andere keer,
groet, Gina

Bart gladdines
31 Augustus 2005 | 00:00

leuke site tim

je vader

Jack
31 Augustus 2005 | 00:00

Hoi Tim,

Complimenten voor de mooie site. Verder siert het jou als mens (en als schrijver ) om naast de goede recensies ook de minder goede reakties weer te geven. Blijf schrijven en kinderen verblijden met jouw mooie boeken. Hou je taai.
Jack

Dene Daalmeijer
31 Augustus 2005 | 00:00

Beste Tim Gladdines,
Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereiding van het vak Taal en Poezie op de Weekendschool. Wij zijn op zoek naar enthousiaste schrijvers die het leuk vinden om te vertellen over hun werk en samen met kinderen willen schrijven. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op info@weekendschool.nl. We willen je graag uitnodigen als gastdocent op de Weekendschool.
Vriendelijke groet, Anouk en Dene (dene.daalmeijer@weekendschool.nl)

Maayan Wijler
31 Augustus 2005 | 00:00

Ik wens je veel succes met jouw werk, vrinden en Amanda.
Ik hoop dat je een leuke verjaardag had (parijs)
Groetjes van Niels, Gunther en Maayan

Tim
30 Augustus 2005 | 00:00

Even kijken of het werkt! JA, het werkt!

Raoul
29 Augustus 2005 | 00:00

Dit is het eerste bericht in je gasten boek. Succes met de site!!!